Támogass most!
Támogatási folyamat
 • 1.Válassz Támogatást
 • 2.Válassz Támogatási Formát
 • 3.Támogatások összegzése
 • 4.Add meg adataidat
 • 5.Köszönjuk a támogatásod

dr. Tshava rendelője

Kedves Támogatónk!

„Tshava vagyok, az Afrikáért Alapítvány árvából lett orvosa. A tanulmányaimat Kongóban végeztem, majd mikor elsőképpen sikerült az alapítvány támogatásával lediplomáznom, eltöltöttem tanuló orvosként másfél évet Budapesten. 2019 áprilisában visszaköltöztem Kongóba. Azóta heti kétszer végzek malária- és tífuszszűrést illetve általános vizsgálatokat volt iskolámban, a College Othniel-ben.”Kongóban ahogy nincs ingyenes közoktatás, úgy orvosi ellátás sem. Minden 2. gyermeknél jelentkeznek a malária tünetei, de csak a lakosság 20 %-a jut egészségügyi ellátáshoz. Ezért szeretnénk klinikát építeni. Addig is, amíg klinikánk megépül, Tshava rendelőjében tudjuk gyógyítani a gyerekeket.

Gondolnád, milyen sokat ér egy egységnyi támogatás? 3000 Ft-ból egy hónapon át garantálhatod 1 kongói kisdiák teljes körű egészségügyi ellátását!

Kérjük, segíts és támogasd Tshava munkáját, hogy több mint 500 kongói diákunk egészségesen és biztonságban tanulhasson iskolánkban!

Alapítványunk és Tshava nevében is hálásan köszönjük a támogatást!* kitöltése kötelező

Támogatás ütemezésének megadása

dr. Tshava rendelője
dr. Tshava rendelője

Raktáron

3 000,00 Ft /hó

Vállalt éves támogatási összeg: x 13 =

Hálásan köszönjük, hogy érdeklődsz támogatható gyermekeink iránt. Itt szeretnénk veled egy pár fontos és hasznos információt megosztani.

Örökbefogadásod elején kiválaszthatod támogatásod ütemét:

 • havi
 • féléves
 • vagy éves ütemezésben kívánsz-e támogatni.

Természetesen ezen bármikor változtathatsz, csak kérlek, jelezd a tulner.viola@afrikaert.hu címen vagy egyéb elérhetőségeinken.

Ezen felül azt is kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnéd hozzánk eljuttatni támogatásod:

 • Honlapunkon bankkártyával.
 • Banki átutalással bankszámlaszámunkra: Magnet Bank 16200010-10039959. Ez esetben kérjük, tüntesd fel a közleményben: "diáktámogatás, személyes támogatói kódod".
 • Csekken történő befizetéssel, amelyet minden hónapban postázunk neked.
 • Ha a féléves vagy éves ütemezést választod, és a támogatás összege eléri a 18.000 Ft-ot, lehetőséged van személyes befizetésre is a 1145 Budapest, Törökőr utca 62. cím alatti irodánkban.

Kényelmed érdekében lehetőséged van állandó átutalási megbízást is adni bankodnak, amelynek előnye, hogy nem kell minden átutaláskor külön megbízást adni, a bank automatikusan teljesíti azt, s így a diáktámogatás összege biztonságosan eljut hozzánk a várt időszakban.

Kérjük, hogy a támogatás összegét a támogatásról való visszaigazolástól számított két héten belül fizesd be, ellenkező esetben örökbefogadási szándékodat töröljük a rendszerből azért, hogy mások támogathassák a gyermeket. Megértésedet köszönjük!

Támogatás feltételei és hossza:

A támogatás elvárt ideje egy év (12+1 hónap), amely automatikusan hosszabbításra kerül, amíg le nem mondod azt. Támogatónk mindig az örökbefogadás hónapjában kapcsolódik be a programba, így onnantól számítunk a támogatásodra. A diák- és árvatámogatás része a 13. havi befizetés, amelyet intézményeink karbantartására, infrastrukturális fejlesztésekre és egyéb akciókra fordítunk.

További részleteket a támogatás véglegesítése után, egy tájékoztató emailben fogunk küldeni.

Ha bármilyen kérdés felmerül, írj nekünk bizalommal: tulner.viola@afrikaert.hu

Afrikáért Alapítvány 2018. Minden jog fenntartva