Köszönjük, hogy velünk tartottatok a múlt hét csütörtökön megrendezésre került Segíteni Kiváltság Estünkön! Csodás érzés volt együtt látni közösségünket!

Múlt heti rendezvényünkön rengeteg olyan élményről, eredményről számolhattunk be, amelyekre büszkék vagyunk és hálásak is Nektek azért, hogy támogatásotokkal mindez megvalósulhat! Legfrissebb hírünk, amelyről az eseményen is beszámoltunk, hogy elindult és támogatható a Tshava-alap! Az érkező támogatások által lehetőségünk lesz arra, hogy még több afrikai kisgyermek számára biztosíthatunk alapvető egészségügyi ellátást a jövőben, már az alatt az idő alatt is, amíg saját klinikánk felépül

A rendezvényen személyesen is megismerhettétek a tavasszal megvalósult "Teremtsünk Biztos Lakhatást" elnevezésű önkéntes misszió részvevőit.  Nem vitás, hogy egy ilyen utazás életreszoló élmény mindenkinek, önkénteseink is meghatóan meséltek az út során szerzett élményekről. Csodás képeik segítségével, egy kicsit úgy érezhettük, mintha mi is átéltük volna ezt a kalandot.  Történeteik hallatán még inkább megerősödött bennünk a munkánba és küldetésünkbe vetett hitünk. Megdöbbentő, hogy számos esetben előfordul az, hogy  olyan családok kerülnek kilakoltatásra, akik egyébként legaálisan élnek egy adott földterületen de nincs arra lehetőségük, hogy jogaikat érvényesíteni tudják. Hasonló helyzetnek esett áldozatául Mama Alphonsine és családja is, akiknek kongói missziónk során sikerült biztos lakhatást teremteni.

Természetesen nem lett volna teljes a renddezvény afrikai ritmusok nélkül! Köszönjük  a Malembe tánccsapatnak hogy bevezettek minket a pezsdítő afro-dance világába! Emellett reméljük, hogy minden résztvevő számára tanulságos volt Afrika Kvízünk,  és azt is,  hogy élveztétek a meghökkentő, de sajnos nagyon is valóságos "Nem Vagyok Boszorkány" című filmet.

Köszönjük annak, aki velünk tartott! Öröm volt látni az izgatottságot és a  lelkesedést az arcokon, és Afrikai hangulatban, közösen feltöltődni ezen a hétköznapon. 


Ha te is bekapcsolódnál egy afrikai gyaermek egészségügyi ellátásának támogatásába, támogasd a Tshava-alapot!