Ahogy kedves támogatóinknak a levelekben már írtuk, etiópiai és tanzániai partneriskolánk mellett kongói iskolánkban is elindult az új tanév!

A College Othniel kapui azonban nem akárhogy várták vissza a gyerekeket: nyáron színes ábrák és mesefigurák kerültek a főbejárattal szembe. Betűk, számok, összeadások kerültek fel, hogy ezzel is könnyítsük a tanulást a piciknek.

Tom és Jerry az Othnielben

A barátságos minták mellett helyet kapott az is, amire nagyon büszkék vagyunk: két, a kor és a kinti élet kihívásaihoz illeszkedő képzésünk: a szabás-varrás és az informatika!

Varrás és informatika

Nagy örömünkre a falfestés mellett a rossz állapotban lévő osztálytermek felújítására is lehetőségünk volt- így szép új lemezek kerülhettek a felsősök termébe. Boldogok vagyunk, hogy a nyári felújítás által még barátságosabb és biztonságosabb környezetet teremthettünk gyermekeinknek. Köszönjük szépen a segítségeteket!

Lemezcsere az osztályteremben

A tanév kezdetével igazán fontosnak tartjuk, hogy minél több diákunk találjon örökbefogadó szülőre. Ha segítenéd valamely afrikai gyermek oktatását vagy ellátását, kérjük, kattints ide és ismerd meg a jelenleg is támogatóra váró gyerekeket. 

Kezdődik a tanév az Othnielben!