Nagy izgatottsággal, reménnyel és egy kéréssel fordulunk hozzátok három, júliusban érettségizett árvánk jövőjével kapcsolatban!

Talán emlékeztek, amikor a nagy megmérettetés előtt videóban kérdeztük érettségizőinket, mivel szeretnének foglalkozni a jövőben. Mindhárom fiúnak van egy álma: Isaac-é, hogy egyszer létrehoz egy az Afrikáért Alapítványhoz hasonló non-profit szervezetet, Rigean marketinggel szeretne foglalkozni, Nzuzi pedig mezőgazdaságtant hallgatna a jövőben.

Alapítványunk mindenképpen szeretné, ha ezek az álmok valóra válnának, de ezelőtt olyan naprakész és praktikus tudást szeretnénk adni árváinknak, amely addig is hasznukra válik, amíg nem szereznek szakmát vagy diplomát.

Elnökünkkel, és kongói munkatársainkkal konzultálva úgy döntöttünk, a 3 fiút egy előkészítő évre bocsátjuk az egyetem előtt, ahol intenzív angol és informatika oktatásban részesítjük őket illetve segítenénk őket abban is, hogy megszerezzék a jogosítványt.

Kongóban már mindennek utánajártunk, egy-egy árvánk angoltanfolyama 61.000 forintba, az informatika kurzusa 117.000 forintba, a jogosítvány megszerzése pedig 58.000 forintba kerül. Összesen tehát 236.000 forintra van szüksége egy árvának az intenzív 2018/19-es előkészítő évhez.

Hogy biztosíthassuk árváink tanfolyamainak árát, a segítségetekre van szükségünk!
„Fogadj örökbe!” programunkon belül még mindhárom árvánk örökbefogadó szülőre vár, itt láthatod Isaac, Nzuzi és Rigean adatlapját.
Ha ezen felül egy emelt rendszeres vagy akár egyszeri összeggel tudnád segíteni bármelyiküket, kérünk, keress fel minket a tulner.viola@afrikaert.hu címen és örömmel segítünk mindenben. 

Ha sikerül összegyűjteni a szükséges adományt, három érettségizett árvánk máris elkezdheti a 3 tanulási panel első részét, az informatika kurzust októberben. Segítsük őket együtt! Előre is szívből köszönjük a segítséget!