Mint már korábban beszámoltunk róla, megépült Mama Alphonsine-ék háza önkénteseink segítségével, ezzel biztos lakhatást teremtve egy korábban kilátástalan körülmények között élő családnak. A történet azonban itt még nem ért véget…

A minap kongói munkatársaink, Totóék ellátogattak Mama Alphonsine-ékhoz és boldogan látták, hogy az egykoron könnyek között élt hétköznapok már csak rossz emlék, manapság mosoly és bizakodás tölti meg a mindennapokat.

Az unokák az udvaron

Ahogy látjátok, a gyerekek szívesen játszanak új otthonukban, emellett a családnak igazi reménysugár a támogatóink által küldött használtruha adomány. A helyiek folyamatosan vásárolnak a ruhákból, így folytatódhat tovább a családi vállalkozás. Segíteni kiváltság!

Sokszor hangoztatjuk azt is, milyen sok módon kapcsolódik mindannyiunk sorsa, és hogy akit támogatnak, egyszer vissza is fogja adni a gondoskodást. Ez történt most is: miután Zoli önkéntesünk megtanította nekik a mesterség csínját-bínját, árvánk, Denzu, szorgalmas diákunkkal, Danny-vel elvégezték a csempeburkolást Mama Alphonsine házában. Így a fiúk is gyakorolhatták a szakmát és a család is rendezettebben élheti tovább az életét.

Denzu és Mama Alphonsine


Büszkék vagyunk a gyerekekre, illetve önkénteseinkre és támogatóinkra, akik segítettek egy ilyen fontos és szép projekt megvalósításában. Köszönjük szépen!
A misszióról megjelent egy friss cikk is a napokban, kedves házaspárunkkal, Hajnival és Dáviddal, ha még nem láttad volna, olvasd el!